Create your event

Bijverkoop

Je wilt je publiek bereiken én je omzet verhogen. Dit doe je met Eventix! Door tijdens het kopen van een kaartje producten toe te voegen, geef je je bezoekers de mogelijkheid om munten, pendelbustickets en merchandise aan te schaffen voordat je evenement van start gaat. Op deze manier genereer je vooraf extra omzet.

De Basis

Organiseer jij binnenkort een evenement? Een clubavond, theatervoorstelling, beurs of workshop? Je kunt in een handomdraai je online ticketing regelen met Eventix. Binnen slechts 3 stappen kun je van start gaan met de kaartverkoop van jouw evenement.

Uitgebreid

Heb jij een uitgebreid of meerdaags evenement? Maak je gebuik van combi tickets of bied je verschillende lezingen aan? Wil je bijvoorbeeld merchandise en munten bijverkopen in je ticket shop? Dan is extended voor jou het beste. Meer features voor hetzelfde geld.

Customize Ticket Sales

Ticket Achtergrond

Laat je tickets jouw merk uitstralen. Upload een custom ticket design met jouw huisstijl als achtergrond voor op je kaartjes.

Bezoekers Information

Kom erachter wie je doelgroep is! Onder het kopje bezoekersinformatie kun je verschillende vragen toevoegen die je klanten te zien krijgen tijdens het bestellen van hun ticket. Op deze manier krijg je inzicht in je doelgroep. Deze informatie kun je gebruiken om jouw volgende evenement nog succesvoller te maken.

Always a Shop that fits your needs

Custom Shop

Door handmatig kleuren te kiezen die perfect passen bij jouw huisstijl, geef je de ticket shop jouw uitstraling! Wil je een volledig gepersonaliseerde ticket shop, neem contact met ons op! Klik hier voor een voorbeeld

Hyper Responsive

De ticket shop past zich naadloos aan, aan ieder apparaat waarop je bezoeker een ticket koopt.

Elke taal, elke betaalmethode

De ticket shop herkent de taal van je bezoeker. Zo passen we taal in de shop aan, aan die van de bezoeker. Ook zijn alle gangbare betaalmethodes opgenomen in de ticket shop, zodat al je bezoekers hun tickets kunnen aanschaffen via de betaalmethode die hun voorkeur heeft.

Creëer meer dan één ticket shop

Door het aanmaken van meerdere ticket shops behoud je het overzicht over verschillende evenementen en tickets. Zo kun je VIP tickets aanbieden aan een specifieke groep, of een ticket shop maken voor alleen media en pers.

Promote your event

Tracking

Met een tracking link kun je precies zien wat de clicks, leads en verkopen zijn uit jouw online marketing. Of je nu een (retargeting) mail stuurt, een bericht op Facebook of Instagram post of een tweet publiceert, met een tracking link kun je al je resultaten meten.

Facebook

Facebook en Instagram zijn niet meer weg te denken uit de mogelijkheden om jouw evenement te promoten. Met ruim 3,3 miljard gecombineerde gebruikers haal je het maximale uit je online advertentiecampagnes.

Google Ads

Of je nu wilt adverteren binnen de zoekmachine of YouTube, wij communiceren alle informatie op de meest toegankelijke manier door naar Google. Op deze manier haal je het maximale uit de advertentiecampagnes binnen de platformen van Google.

Google Analytics

Google analytics is een geweldige tool om een deep dive analyse te doen in het online verkeer van je website en ticket shop. Bijvoorbeeld, komen jouw bezoekers op de benodigde pagina’s? Waar verlaten ze jouw website en waar komt het verkeer vandaan?

Invite your Guests

Importeer

Importeer complete gastenlijsten voor je evenement. Door gastenlijsten te importeren stuur je direct een grote groep bezoekers een ticket voor de gastenlijst. Geen handmatig gestuntel, maar een paar muisklikken en je hebt je gasten tickets gestuurd.

Gastenlijst

Je creëert een gastenlijst in enkele stappen. Voeg er gasten aan toe en zij zullen direct een mail met een persoonlijk ticket ontvangen. Zo kunnen ze tijdens je evenement snel naar binnen.

Entrance Management

Tot wel 1000 Tickets

Ervaar de kracht van onze scanners! Onze scanners kunnen 1000 tickets per scanner per uur scannen. Zo zorgen we dat de wachttijden bij de ingang zo kort mogelijk zijn en dat je bezoekers dus zo lang mogelijk kunnen genieten van jouw evenement.

Real Time Inzicht

Onze scanners geven je live het aantal gescande tickets door. Zo kun je realtime zien hoeveel bezoekers er al binnen zijn en hoeveel je er nog kunt verwachten.

Elk apparaat is een Scanner

Transformeer je telefoon of tablet naar een scanner! Download de Eventix Scan App in de Play Store (voor Android) of App Store (voor iOS) en je telefoon verandert in een échte ticket scanner!

Online en Offline

Het kan voorkomen dat je tijdens het scannen van tickets zonder internet komt te zitten. Geen paniek, onze scanners kunnen gewoon verder scannen. Als de verbinding vervolgens hersteld is, synchroniseren onze scanners automatisch de gescande tickets en heb jij weer live inzicht over het aantal bezoekers dat binnen is.

Eventix Uniques

Flexibel uitbetaald

We betalen wekelijks de omzet van je ticketverkoop uit! Wij zorgen ervoor dat je cashflow up-to-date is. Wanneer je liever een andere frequentie van uitbetalen wilt, is dit uiteraard mogelijk.

Seizoenskaart

One ticket to enter them all! Geef je bezoekers de mogelijkheid om een seizoenskaart aan te schaffen voor hun favoriete team. Verstuur een - in jouw huisstijl gemaakte - pas naar de seizoenkaarthouders en geef ze toegang tot alle wedstrijden van het team, evenementen en clubavonden.

TicketSwap

Voorkom ticketfraude! Om dit tegen te gaan is TicketSwap een partner van ons. Samen zorgen we voor een SecureSwap en wordt fraude onmogelijk gemaakt!

Eigendom van data

Beheer de data van je bezoekers! In tegenstelling tot andere ticket providers, is de data bij Eventix volledig jouw eigendom. Jij bepaalt wat je er mee doet, wij zijn de tussenpersoon en geven je gereedschappen om het maximale uit je data te halen.

Zitplaatsen

Teken je zaalplan, maak tickets aan, optimaliseer je conversie en laat bezoekers hun eigen plaats reserveren.

Startnummers

Kies voor structuur! Als je een sportevenement organiseert, zorgen wij ervoor dat de deelnemers automatisch een startnummer toegewezen krijgt. Dit startnummer wordt gelinkt aan het gekochte ticket.

API

Eventix biedt een open API koppeling waarmee je gemakkelijk een koppeling kunt maken met systemen als MailChimp, TicketSwap en Facebook. Genereer meer conversie en koppel je marketing software nu aan Eventix.

Zoek, vind, verbind!

Via de unieke Marketplace ga je op zoek naar betrouwbare partners, services en tools, die je ondersteunen op het gebied van marketing, productie en logistiek.